Universitat Oberta de Catalunya

Intel·ligència Artificial Generativa, una mirada crítica

Taula rodona de presentació del número 199 de la revista Mosaic, dedicat a la intel·ligència artificial generativa. Hi van participar David Casacuberta, editor convidat d’aquest monogràfic, els directors de la revista Paloma González i Joan Soler-Adillon i Ferran Adell, filòsof, expert en tecnologia i professor de la UOC.

Amb textos d’experts de la UAB, UPC, ELISAVA, la UOC i la Università di Pavia, es va tractar d’un volum on es va parlar des de les problemàtiques, fictícies i reals, associades a la IA Generativa, fins a les paradoxes que poden generar els contextos creatius on la IA acabi sent l’agent principal tant en la generació com en la recepció del contingut.

El número complet en PDF està disponible aquí:

Versió en Català

Versión en Castellano

Deja un comentario